Muziek & theater

 

 

WAJOOOO!
Een muzikale voorstelling over muziek als medicijn en de betekenis van muziek in maatschappelijke onderwerpen zoals slavernij, vrijheid, muziek op straat en impact op ons geluk.

Coen Witteveen en band neemt je mee door de muziekgeschiedenis en laat deze herleven in een swingend live concert. Verhalen en zelfgeschreven raps van het publiek worden muzikaal omlijst en krijgen een bijzondere plek in deze interactieve voorstelling.

Thema: muziek als medicijn (8 tot 12 jaar)
Boekingen: info@coenwitteveen.nl

 

SLIMME RIK EN HET FRUITLAATGAS
Rik wordt iedere week door oma opgehaald van muziekles op haar brommer. Op een dag gaat haar brommer stuk. Rik gaat opzoek naar een oplossing om de brommer te maken en om hem ook minder te laten stinken. Want die vervuiling vindt hij maar niks. Dan ontdekt Rik een geheim luik in de grond van oma’s schuurtje en daaronder opent zich een wonderlijke verborgen wereld. Hij ontmoet bijzondere robots, die een overvloed aan gezond ‘fruitlaargas’ hebben. Zou dat de oplossing zijn om oma’s brommer weer te laten rijden?

Slimme Rik en het fruitlaatgas is een muzikale voorstelling met interactieve elementen van Coen Witteveen en Willem Wits, bekend van Typhoon en Herman van Veen.

Thema: duurzaamheid (4 tot 10 jaar)
Boekingen: info@coenwitteveen.nl

 

 

KOFFER VOL MUZIEK
Muziek theater met een educatief verhaal over slavernij & onrecht en ontstaansgeschiedenis van muziek.

“Een oude zolder in het huis van mijn opa. De koffer is stoffig en versleten. Er zit een saxofoon in van meer dan 70 jaar oud. Deze saxofoon is getuige geweest van de complete muziekgeschiedenis. Jazz, funk, motown, hiphop, dance en pop, wat weet jij daarover?” Deze saxofoon neemt zijn publiek mee op een muzikale wereldreis door de gehele muziekgeschiedenis. De rol van de kinderen vertolkt zich in luisteren, dansen, zingen, improviseren met de band, en bovenal GENIETEN!

Deze voorstelling van de hand van Coen Witteveen, o.a. saxofonist in de titanenband van Typhoon. Natuurlijk maakt een Meet & Greet met Coen Witteveen en zijn band onderdeel uit van het programma.

Thema: muziekgeschiedenis & beleving muziekvoorstelling (4 tot 12 jaar)
Boekingen: info@coenwitteveen.nl